Kategoriat: "Taloprojekti" or "Autotalli" or "Kotiteatteri" or "Kuvat, luvat & suunnitelmat" or "Pohjatyöt" or "Sisähommia" or "Tarjouskierros" or "Tontti" or "Ulkopuoli" or "X10"

Vielä yksi juttu

Vieläkin on tänne niin paljon liikennettä hakukoneiden ja muiden sivujen kautta, että tämä linkki voisi olla hyvä olla täälläkin näkyvillä http://villapainajainen.blogspot.com/ Aina kaikki ei mene hyvin, yllä olevassa kaikki on mennyt täysin päin… lisää »

Kiitos ja näkemiin

Sen verran kauan on ollut horroksessa tämä rakennuspäiväkirja, että taitaa olla aika myöntää jotta se oli siinä. Jotain satunnaisia päivityksiä saatan tehdä, esimerkiksi sitten kun kaikki on täysin valmista (onko lie koskaan?) Projektin… lisää »

Kosketusnäyttö kolmannen kerran

Kone joka hoiti kosketusnäytön sisältöä hajosi ja meni kolmisen kuukautta ennenkuin sain aikaiseksi hankkia uuden. Tuona 3kk aikana ainoastaan kotona / poissa nappia tuli kaivattua, joten eipä sillä koko värkillä oikein mitään virkaa ollut.… lisää »

Pellettipoltin & ruuvi hankittu

No nyt on Velmaxin poltin ja kuljetusruuvi hankittu. Sunnuntai kului rattoisasti siilon alla & siilossa hikoillessa. Kertakaikkiaan julmetun kuuma paikka tuo siilo, siellä ei tarvinnut kuin seisoa paikoillaan niin hiki rupesi virtaamaan, teeppä… lisää »