Kategoria: "Ulkopuoli"

Terve taas

Pitkästä aikaa, nyt voi vasta väittää asettuneensa taloksi. Ei tässä ihan hirveästi ole tullut laiskoteltua vaikka täällä jo asutaankin. Pääasiassa talon ulkopuolella on tullut touhuttua, ulkovuoren viimeistelyä ja autotallin laittoa,… lisää »

Ulkohommia vaihteeksi

Rakentaminen senkuin jatkuu, ulkovuoraus pitäisi saada valmiiksi ja kaikki muu mahdollinen tavara naputeltua niille kuuluville paikoille, jotta saisi nuo tavaraniput pois pihanteon tieltä. Sisällä ei ole hirveästi tullut tehtyä lukuunottamatta… lisää »

Lomatunnelmia

Aika menee pirun nopeasti kun on kokoajan rakennuksella. Juuri muuta ei tule tehtyä kuin huilattua muutama tunti öisin, jotta seuraava päivä ei menisi ihan haukotellessa. Viikonloppuna oli pihatalkoot, ensimmäiset laatuaan tuolla. Ja kyllä sitä… lisää »

Projekti edistyy aikataulussa

Aikataulussa pysyminen on helppoa kun ei tee sellaista, aina on hommat kohdallaan eikä tarvitse ottaa turhaa stressiä. Autotalliin saatiin vesikatto ja "lumikatto" (tiilet ) viikko sitten. Viime yönä tuli ensilumi, sopivasti jäljellä ei ole kuin… lisää »